Jappeloup

Comme il Faut x Cassini I

Geb.: 2014 Kleur: Bruin
stm.: 1.62

Jappeloup website

Deze chique  verschijning maakt indruk met alleen zijn voorkomen. Jappeloup valt op met zijn lichtvoetig galop en snelle reflexen. Hij blinkt uit met zijn voorzichtigheid en vermogen. Voor de techniek en reflexen werd hij dan ook beloont met een 8. Net als voor zijn rijdbaarheid en instelling, hiervoor kreeg hij beide eveneens een 8.Het is een rustige en fijne hengst om mee te werken.

De vader van Jappeloup behoeft geen introductie: Comme Il Faut, de zoon van Cornet Obolensky uit de legendarische merrie Ratina Z. Comme Il Faut maakt op dit moment een ontzettend goede indruk onder Marcus Ehning en wist reeds meerdere overwinningen op zijn naam te zetten.

De moeder van Jappeloup is Coralie een dochter van Cassini I. Zij bracht reeds een zoon die in Duitsland in het 1.40m is geklasseerd. De halfbroer van Coralie van Accord II sprong ook op 1.40m. Overgrootmoeder Weinfee (v. Weinberg) bracht vier volle broers van de grootmoeder van Jappeloup, die allemaal op 1.40m/1.45m-niveau actief zijn. Kortom er komt veel sport uit deze moederstam. Jappeloup is goedgekeurd bij het KWPN.

Stamboom Jappeloup

Comme il Faut  Cornet Obolensky Clinton
Rabanna V Clost
Ratina Z G.Ramiro Z
Argentina Z
Coralie Cassini I Capitol I
Wisma H
Padischah Pilot
Weinfee

Jappeloup standfoto website