Cinjo de F

Cassini II x Caretino

Geb.: 2006 Kleur: Schimmel
stm.: 1.69

Cinjo de F IV

 

 

 

 

 

Cinjo de F was een erg mooie verschijning. Daarnaast was hij ook nog erg getalenteerd. In de 30-dagen test in Munster kreeg hij een 10 voor zijn karakter en een 9 voor zijn vermogen. Uiteindelijk heeft hij zelf nog op 1.35m niveau gesprongen. Helaas is deze hengst door een brand om het leven gekomen. In Zwitserland laten zijn nakomelingen een goede indruk achter in de sport.

De vader van Cinjo de F is de bekende hengst Cassini II. Hij behoort reeds tot een van de beste verervers van zijn generatie. Uit de moeder van Cinjo de F komen reeds drie springpaarden die op 1.60m niveau geklasseerd zijn. Waaronder Casscavelle NT(Cassini I x Caretino) die met Sarah Nagel-Tornau op het hoogste niveau sprong. Tevens is deze broer van Cinjo de F gekeurd voor Holstein en Oldenburg.

Catino de Guldenboom heeft met Ignace Phillips op 1.60m niveau gesprongen en Centino Du Ry met Hubert Bourdy. Eveneens zien we twee nakomelingen uit de moeder Finja IV die op dit moment nog volop in de sport worden uitgebracht op 1.40m en 1.35m niveau. In totaal zijn uit deze moeder reeds vier hengsten gekeurd, waaronder Cinjo De F. Uit de halfzus van Cinjo De F (Centina v. Cento) zien we ook reeds twee paarden op 1.50m niveau presteren.

Cinjo de F is toegelaten voor alle Zuid Duitse verbanden. Er is nog een beperkte hoeveelheid diepvries sperma beschikbaar.

Stamboom Cinjo de F

Cassini II      Capitol I    Capitano
Folia
Wisma Caletto II
Prisma
Finja IV Caretino          Caletto II
Isidor I
Murfini Ladykiller             
Dorea 

 

 Cinjo de F IICinjo de F I