Bamako de Muze

Darco x Jalisco B

Geb.: 2001 Kleur: Bruin
stm.: 1.68

Bamako de Muze

Once in a lifetime horse!

Zoon van twee kampioenenleveranciers Darco en Fagance de Chalus en zelf indrukwekkend gepresteerd op het hoogste niveau onder het zadel van Karline De Brabander. Zijn oudste nakomelingen worden 10 jaar en bevestigen hun grote beloften op het hoogste niveau, ze worden onder meer geprezen voor hun uitstekende wedstrijdmentaliteit.

Ondertussen zijn verschillende van zijn zonen goedgekeurd voor de dekdienst bij grote Belgische Stamboeken, waaronder de BWP Keuringskampioen in 2013. Once in a lifetime horse! Zoon van twee kampioenenleveranciers Darco en Fagance de Chalus en zelf indrukwekkend gepresteerd op het hoogste niveau onder het zadel van Karline De Brabander. Zijn oudste nakomelingen worden 10 jaar en bevestigen hun grote beloften op het hoogste niveau, ze worden onder meer geprezen voor hun uitstekende wedstrijdmentaliteit.

Ondertussen zijn verschillende van zijn zonen goedgekeurd voor de dekdienst bij grote Belgische Stamboeken, waaronder de BWP Keuringskampioen in 2013. Bamako de Muze is goedgekeurd bij Zangersheide, SF en AES

 

Stamboom Bamako de Muze

Darco             Lugano (van la Roche)      Lugano I
Adlerflut
Ocouha Codex
Latoucha
Fragance de Chalus     Jalisco B Alme
Tanagra
Nifrane Fury de la Cense       
Ifrane