Messini de F

Kannan x Carolus II

Geb.: 2017 Kleur: Zwartbruin
stm.: 1.71


Messini de F Ermlo website

 

 

 

 

 

Messini de F heeft een indrukwekkend mooie verschijning. Deze zwarte parel wist tijdens het verrichtingsonderzoek de jury te overtuigen van zijn kwaliteiten. Hij wordt geroemd om zijn vermogen, rijdbaarheid en instelling. 

De hengst Kannan, de vader van Messini de F, heeft weinig aankondiging nodig. Hij heeft op het allerhoogste niveau gepresteerd. Daarnaast weet hij zich ook als vader te onderscheiden met een groot aantal nakomelingen die op het hoogste niveau presteren.

De moeder van Messini de F is de merrie Cambridge B van Carolus II x Silverstone. Zelf heeft zij gepresteerd op 1.30m niveau. Door een blessure heeft ze helaas een korte sportcarrière gehad. Deze merrie is afkomstig uit de bekende sportrijke Silverbridge-stam. Hierin zien we onder andere de volgende paarden die het hoogste niveau hebben weten te bereiken: Goldenbridge (v. Nimmerdor), Balderdash (v. Purioso), Westbridge (v. Furore), Deep Blue Bridge S (v. Zirocco Blue). Uit de merrie Polderbridge zien we drie nakomelingen die reeds op 1.30m, 1.40m en 1.50m niveau hebben gepresteerd.

Messini de F is goedgekeurd bij het KWPN.
 

Stamboom Messini de F

Kannan GFE      Voltaire Furioso II
Gogo Moeve
Cemeta            Nimmerdor
Wozieta
Cambridge B Carolus II Capitol I
Lacq
Whishbridge B      Silverstone
Polderbridge     

 

Messini de F 1Website Messini de F Kannan x Cambridge v.Carolus II juist 1

 
Messini de F 2 Messini de F 3