Herzenswunsch

Herzensdieb x White Star

Geb.: 2007 Kleur: D.bruin stm.: 1.71

thumb Herzenswunsch 1

Herzenswunsch is een nakomeling van de Trakehner hengst Herzensdieb. Deze hengst was in 2005 de kampioenshengst tijdens de Trakehner hengstenkeuring. Herzensdieb zelf is tot en met de S dressuur geplaatst in Duitsland. De nakomelingen van deze hengst presenteren zeer goed in de sport. De moeder White Dream is verantwoordelijk voor twee goedgekeurde hengsten. Deze merrie is een dochter van de legendarische White Star.

Herzenswunsch heeft als 3-jarige de 30 dagen test afgelegd in Schlieckau. Zijn exterieur werd beoordeeld met een 8.5. Voor zijn karakter kreeg hij eveneens een 8.5. Daarnaast waren er uitblinkende cijfers voor zijn stap en galop. Het meest opvallende cijfer is een 9 voor de rijdbaarheid. Herzenswunsch heeft de 30 dagen test dan ook afgesloten met een mooie 8,4. 

Met Herzenswunsch willen we ons hengsten aanbod vergroten en voldoen aan de vraag naar fris dressuurbloed. Deze ontzettend mooie hengst met een fantastisch fijn karakter kan een goede toevoeging zijn voor de Nederlandse dressuurfokkerij.

Stamboom Herzenswunsch

Herzensdieb Tambour Hohenstein
Tanzerin V
Herzensfreude Tivano
Herzenslust
White Dream White Star Weltmeyer
Grafin O
Amarille Argentan I
Dunda

 

Herzenswunsch-4 Herzenswunsch-2  Herzenswunsch-3